Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεργασία του Διευθυντή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα κ. Βασίλειου Νικόλτσιου της επίκουρης καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Σταυρούλαs Μαυρογένη και των Σχολικών Συμβούλων 1ης, 3ης Δημοτικής Εκπαίδευσης και 38ης Περιφέρειας Προσχολικής Εκπαίδευσης


Συνεργασία του Διευθυντή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα κ. Βασίλειου Νικόλτσιου, της  επίκουρης καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κας.  Σταυρούλας Μαυρογένη και των Σχολικών Συμβούλων 1ης, 3ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης κας Ιωάννας Αρβανίτη και  κ. Ιωάννη Τρικκαλιώτη και  της Σχολικής Συμβούλου  38ης Περιφέρειας Προσχολικής Εκπαίδευσης κας. Μαρίας Παπαδοπούλου στο πλαίσιο του Τοπικού Εκπαιδευτικού Δικτύου  «Το Κιλκίς στην τροχιά του χρόνου»  που ιδρύθηκε με την πρωτοβουλία των προαναφερομένων Σχολικών Συμβούλων. Στο συντονιστικό του Δικτύου συμμετέχει και ο  Διευθυντής Πρωτοβάθμις Εκπ/σης Κιλκίς, κ.Άρης Παπαδόπουλος. Στο πλαίσιο της συνάντησης εκτός από την ενημέρωση για τα αξιόλογα Εκπαιδευτικά  Προγράμματα του Μουσείου που είναι σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης: Νηπιαγωγείο-Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο συζητήθηκε και σημαντική πρόταση του Διευθυντή του Μουσείου η οποία θα ανακοινωθεί και θα συζητηθεί στην  1η συνάντηση των μελών του Δικτύου.

Επικοινωνία με το Μουσείο των δασκάλων και νηπιαγωγών που θέλουν με τους μαθητές/τριές τους ή και μόνοι τους να επισκεφτούν το Μουσείο:
Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 23, 546 22
Τηλ: +30 2310 229778
Fax: +30 2310 233108
URL: http://www.imma.edu.gr/imma/index.html
Email: mma@the.forthnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου