Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Διαδραστικό πρόγραμμα αφήγησης για παιδιά 8-10 χρονών στον Ιανό




Με αφηγήσεις παραδοσιακών παραμυθιών, συμμετείχε η Action Art/Εικαστική Δράση, στη δράση «Μια Κυριακή στο Δάσος Αλλιώς».
Τα παιδιά και οι γονείς που συγκεντρώθηκαν, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, έζησαν και απόλαυσαν το δάσος με παραμύθια, από την πλούσια ελληνική, αφρικανική και αραβική παράδοση. Τα παραμύθια «ζωντάνεψαν» και το κοινό ταξίδεψε στο χώρο του παραμυθιού, με τις αφηγήσεις που πραγματοποίησαν η Ροδάνθη Δημητρέση, εικαστικός, αφηγήτρια και μέλη της ομάδας αφηγητών της Action Art/Εικαστική Δράση, Εύη Χατζημητάκου, νηπιαγωγός, κουκλοπαίκτρια και Φρόσω Χαντζή, θεατρολόγος.

Διαδραστικό πρόγραμμα αφήγησης για παιδιά 8-10 χρονών στον Ιανό

Το επόμενο ραντεβού αφήγησης στον Ιανό
Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου , 12:00 -13:00 μ.μ, στο βιβλιοπωλείο Ιανός, Αριστοτέλους 7, η Action Art/Εικαστική Δράση, συνεχίζει τις αφηγήσεις της, με ένα διαδραστικό πρόγραμμα αφήγησης για παιδιά 8-10 χρονών.

Εργαστήριο έκφρασης - αφήγησης
Η ομάδα του εργαστηρίου παραμυθιών υπάρχει γι΄αυτούς που αγαπούν τα παραμύθια και θέλουν να ασχοληθούν με την αφήγηση.
Το Νοέμβριο, η ομάδα ανοίγει για να υποδεχθεί όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να συμμετέχουν.

Παράλληλα η Action Art/εικαστική Δράση συνεχίζει τις δραστηριότητες για την εικαστική εκπαίδευση παιδιών, εφήβων, ενηλίκων και τα σεμινάρια στις Διακοσμητικές τέχνες («αχρείαστα υλικά», «υλικά που περισσεύουν», «υλικά υπερκατανάλωσης», που μετατρέπονται σε χρηστικά, ή διακοσμητικά αντικείμενα και έργα τέχνης), στην κατασκευή κοσμημάτων (από τα πιο ετερόκλητα υλικά, χαρτιά, πέτρες, κομμάτια μέταλλου, πλεκτά μοτίβα, σύρματα και ότι άλλο επιθυμεί η φαντασία) .

Για περισσότερη ενημέρωση και πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site: http://www.action-art.gr, στο facebook : Action Art ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail : info@action-art.gr και στο τηλ 2310 266857

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012
 Πηγή:cityportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου