Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

4ο Μαθητικό Προσυνέδριο Πληροφορικής Κιλκίς


Εύφημο μνεία για την προσφορά τους απονέμει  η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/Θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας σε εκπαιδευτικούς που αποχώρησαν από την εκπαίδευση το 2010 και το 2011.

 
Προς τιμήν τους, η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/Θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, διοργανώνει ειδικές εκδηλώσεις σε όλους τους Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Τιμά επίσης, Προϊστάμενους και Αναπληρωτές Προϊσταμένων Γραφείων Εκπαίδευσης που απεχώρησαν καιι διοικητικούς υπαλλήλους  της Εκπαίδευσης που συνταξιοδοτήθηκαν.
Η εκδήλωση στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς και στην έναρξή της πλασιώθηκε δημιουργικά από τα «Μουσικά Σύνολα» του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς και απο  δρώμενο της εξαιρετικής θεατρικής ομάδας εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης «Διθύραμβος εξ αμάξης».

Στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο, διεξήχθη το 4ο Μαθητικό Προσυνέδριο Πληροφορικής Κιλκίς στο οποίο συμμετείχαν μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί είκοσι σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς με πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις. Τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές και κυρίως στα παιδιά και στους συναδέλφους που συμμετείχαν.
Πρόκειται για μία από τις οκτώ προσυνεδριακές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τις κατά τόπους Διευθύνσεις της. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με το 4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, στη Θεσσαλονίκη, στις 8 και 9 Μαΐου 2012. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου